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Résultats pour : "hydrocarbure aromatique polycyclique"

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Nombre de documents : 7.

2022

Influence of post-harvest technology treatments on polycyclic aromatic hydrocarbons formation in cocoa beans and derived products. Sess Tchotch Didier Axel, Kouame N'Guessan, Guehi Tagro Simplice, Koné Koumba Maî, Durand Noël, Fontana-Tachon Angélique, Grabulos Joël, Boulanger Renaud, Montet Didier. 2022. Asian Journal of Food Research and Nutrition, 1 (2):AJFRN.91507 : 41-55.
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2019

Contamination des fèves de cacao et produits dérivés par les hydrocarbures aromatiques polycycliques (HAPs) majeurs. Essais de biodegradation in vitro. Sess Tchotch Didier Axel. 2019. Abidjan : UNA [Université Nangui Abrogoua], 156 p. Thèse de doctorat : Biochimie et technologie des aliments : Université Nangui Abrogoua
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Physicochemical and microbiological characteristics of kitoza, a traditional salted/dried/smoked meat product of Madagascar. Ratsimba Angela Irène, Rakoto Danielle, Jeannoda Victor, Andriamampianina Hérizo Lalaina, Talon Régine, Leroy Sabine, Grabulos Joël, Arnaud Elodie. 2019. Food Science and Nutrition, 7 (8) : 2666-2673.
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2018

Analytical method validation and rapid determination of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) in cocoa butter using HPLC-FLD. Sess Tchotch Didier Axel, Kedjebo Kra Brou Didier, Faulet Betty Meuwiah, Fontana-Tachon Angélique, Alter Pascaline, Durand Noel, Grabulos Joël, Montet Didier, Guehi Tagro Simplice. 2018. Food Analytical Methods, 11 (11) : 3138-3146.
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2017

Harmful compounds in coffee. Durand Noel, Fontana Angélique. 2017. In : Achieving sustainable cultivation of coffee: Breeding and quality traits. Lashermes Philippe (ed). Cambridge : Burleigh Dodds Science Publishing, 311-322. (Burleigh Dodds Series in Agricultural Science, 39) ISBN 978-1-78676-152-1
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2016

Analysis of PAH residues and amounts of phenols in fish smoked with woods traditionally used in French Guiana. Remy Cécile C., Fleury Marie, Beauchêne Jacques, Rivier Michel, Goli Thierry. 2016. Journal of Ethnobiology, 36 (2) : 312-325.
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2012

Les contaminants du café. Durand Noël, Gueule Dominique, Fourny Gérard. 2012. Cahiers Agricultures, 21 (2-3) : 192-196.
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