Agritrop
Accueil

Résultats pour : "lentille"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2015

Nombre de documents : 5.

2024

New insights into the rapid germination process of lentil and cowpea seeds: High thiamine and folate, and low α-galactoside content. Avezum Luiza, Madode Yann Emeric, Mestres Christian, Achir Nawel, Delpech Charlotte, Chapron Morgane, Gibert Olivier, Rajjou Loïc, Rondet Eric. 2024. Food Chemistry, 439:138027, 9 p.
[img]

2023

Limited-transpiration trait in response to high vapor pressure deficit from wild to cultivated species: study of the Lens genus. Rouichi Salma, Idrissi Omar, Sohail Quahir, Marrou Hélène, Sinclair Thomas R., Hejjaoui Kamal, Amri Moez, Ghanem Michel Edmond. 2023. Journal of Experimental Botany, 74 (16) : 4875-4887.
[img]

2022

Modeling the thermal denaturation of the protein-water system in pulses (lentils, beans, and chickpeas). Lefevre Charlotte, Bohuon Philippe, Lullien-Pellerin Valérie, Mestres Christian. 2022. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 70 (32) : 9980-9989.
[img]

2021

Modeling the gelatinization-melting transition of the starch-water system in pulses (lentil, bean and chickpea). Lefevre Charlotte, Bohuon Philippe, Akissoe Lorene, Ollier Léa, Matignon Brigitte, Mestres Christian. 2021. Carbohydrate Polymers, 264:117983, 10 p.
[img] [img]
Prévisualisation

2015

Lentil (Lens culinaris). Heuzé Valérie, Tran Gilles, Sauvant Daniel, Bastianelli Denis, Lebas François. 2015. In : Feedipedia: Animal feed resources information system = Feedipedia : Alimentation animale ressources système d'information. Heuzé Valérie (ed.), Tran Gilles (ed.), Thiollet Hélène (ed.). AFZ, CIRAD, FAO, INRA. s.l. : AFZ-CIRAD, 1-11.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Mon Dec 16 03:21:53 2024 CET.