Résultats pour : "péroxydation des lipides"
Nombre de documents : 4.
2020
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Effect of Moringa oleifera leaf powder on drying kinetics, physico-chemical properties, ferric reducing antioxidant power, α-tocopherol, β-carotene and lipid oxidation of dry pork sausages during processing and storage.
Mukumbo Felicitas, Descalzo Adriana Maria, Collignan Antoine, Hoffman Louwrens Christian, Servent Adrien, Muchenje Voster, Arnaud Elodie.
2020.
Journal of Food Processing and Preservation,
44 (1):e14300, 12 p.
2015
2000
Physiological parameters linked to stress for optimisation of hevea latex production.
Clément-Vidal Anne, Prévôt Jean-Claude, Gohet Eric, Dingkuhn Michaël.
2000.
In : Third International Crop science Congress, 17-22 August 2000, Hamburg, Germany. ESA
. s.l. : s.n., Résumé, 1 p.
International Crop Science Congress. 3, Hambourg, Allemagne, 17 Août 2000/22 Août 2000.
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