Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "processus physico-chimique"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2018
|
2017
Nombre de documents :
3
.
2018
Beyond nutrient-based food indices: a data mining approach to search for a quantitative holistic index reflecting the degree of food processing and including physicochemical properties.
Fardet Anthony, Lakhssassi Sanaé, Briffaz Aurélien. 2018.
Food and Function
,
9
(1) : 561-572.
https://doi.org/10.1039/C7FO01423F
2017
Minimally processed avocado through flash vacuum-expansion: Its effect in major physicochemical aspects of the puree and stability on storage.
Vargas-Ortiz Manuel, Rodriguez-Jimenes Guadelupe, Salgado-Cervantes Marco, Pallet Dominique. 2017.
Journal of Food Processing and Preservation
,
41
(3):e12988, 10 p.
https://doi.org/10.1111/jfpp.12988
An innovative lab-scale strategy for the evaluation of Grape Processing Residues (GPR) filterability: Application to GPR valorization by ultrafiltration.
Rouquie Camille, Dahdouh Layal, Delalonde Michèle, Wisniewski Christelle. 2017.
Innovative Food Science and Emerging Technologies
,
41
: 314-322.
https://doi.org/10.1016/j.ifset.2017.03.015
Liste générée le
Mon Dec 16 01:05:58 2024 CET
.