Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "provitamine"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2024
|
2022
|
2021
|
2018
|
2017
Nombre de documents :
5
.
2024
Projecting the contribution of provitamin A maize biofortification and other nutrition interventions to the nutritional adequacy and cost of diets in rural Zimbabwe.
Baudron Frédéric, Cairns Jill E., Haefele Stephan M., Hassall Kirsty L., Ndhlela Thokozile, Nyagumbo Isaiah, Manzeke-Kangara Muneta G., Joy Edward J.M.. 2024.
Journal of Nutrition
,
154
(6) : 1815-1826.
https://doi.org/10.1016/j.tjnut.2024.04.009
Prévisualisation
2022
Effect of the thermal state during Manila mango processing by mild flash vacuum-expansion on carotenoids and enzymatic activity.
Marin-Castro Ubaldo Richard, Pallet Dominique, Garcia-Alvarado M.A., Vargas Ortiz Manuel Alejandro, Salgado-Cervantes Marco, Servent Adrien. 2022.
Innovative Food Science and Emerging Technologies
,
75
:102900, 9 p.
https://doi.org/10.1016/j.ifset.2021.102900
2021
Natural diversity in the carotene, tocochromanol and fatty acid composition of crude palm oil.
Morcillo Fabienne, Vaissayre Virginie, Serret Julien, Avallone Sylvie, Domonhedo Hubert, Jacob Florence, Dussert Stéphane. 2021.
Food Chemistry
,
365
:130638, 10 p.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.130638
Prévisualisation
Prévisualisation
2018
Pro-vitamin A carotenoids stability and bioaccessibility from elite selection of biofortified cassava roots (
Manihot esculenta
, Crantz) processed to traditional flours and porridges.
Aragon Ingrid, Ceballos Hernan, Dufour Dominique, Ferruzzi Mario G.. 2018.
Food and Function
,
9
: 4822-4835.
https://doi.org/10.1039/c8fo01276h
2017
Factors influencing micronutrient bioavailability in biofortified crops.
Bechoff Aurélie, Dhuique-Mayer Claudie. 2017.
Annals of the New York Academy of Sciences
,
1390
, n.spéc. Staple crops biofortified with vitamins and minerals: Considerations for a public health strategy : 74-87.
https://doi.org/10.1111/nyas.13301
Liste générée le
Mon Dec 16 03:05:08 2024 CET
.