Nombre de documents : 12.
2020
Investigation on the double cut-off phenomenon observed in protocatechuic acid and its alkyl esters under various CAT-based assays.
Phonsatta Natthaporn, Grajeda-Iglesias Claudia, Figueroa-Espinoza Maria-Cruz, Baréa Bruno, Lecomte Jérôme, Visessanguan Wonnop, Durand Erwann, Villeneuve Pierre, Tapingkae Wanaporn, Panya Atikorn.
2020.
Journal of Agricultural and Food Chemistry,
68 (35) : 9568-9575.
2014
Gasification of continuous wood char bed: Modelling and experimental approach.
Teixeira Gabriel, Van De Steene Laurent, Salvador Sylvain, Gelix Franck, Dirion Jean-Louis, Paviet Frédéric.
2014.
In : iconBM 2014. Ranzi Eliseo (ed.), Kohse-Höinghaus Katharina (ed.)
. Milan : AIDIC, 247-252.
(Chemical Engineering Transactions, 37, 37)
ISBN 978-88-95608-28-0 International Conference on BioMass, Florence, Italie, 5 Mai 2014/7 Mai 2014.
Prévisualisation |
2012
2007
Prévisualisation |
2004
2002
Etude des mécanismes intervenant dans l'adaptation du champignon ectomycorhizien Paxillus involutus à utiliser l'azote du sol lorsqu'il est associé ou non à l'arbre hôte Betula pendula.
Morel Mélanie, Jacob Christophe, Javelle Arnaud, Botton Bernard, Martin Francis, Chalot Michel, Brun Annick.
2002.
In : Journées Jean Chevaugeon : IVe rencontres de phytopathologie - mycologie du 13 au 17 mars 2002. [Résumés]. CIRAD-MIDEC, INRA, CNRS, SFP
. Montpellier : CIRAD, Résumé, 1 p.
Journées Jean Chevaugeon, Rencontres de phytopathologie-mycologie. 4, Aussois, France, 13 Mars 2002/17 Mars 2002.
1999
Review on the molecular tools for the understanding of the epidemiology of animal trypanosomosis in West Africa.
Duvallet Gérard, De La Rocque Stéphane, Reifenberg Jean-Marc, Solano Philippe, Lefrançois Thierry, Michel Jean-François, Bengaly Zakaria, Sidibé Issa, Cuisance Dominique, Cuny Gérard.
1999.
Memórias do Instituto Oswaldo Cruz,
94 (2) : 245-248.
1997
1996
Prévisualisation |
La fermentation du cacao.
Barel Michel.
1996.
In : Microbiologie alimentaire. Tome 2 : aliments fermentés et fermentations alimentaires. Bourgeois C.M. (ed.), Larpent J.P. (ed.). Université de bretagne occidentale-Quimper
. Paris : Technique et documentation Lavoisier, 275-286.
(Collection sciences et techniques agro-alimentaires, 2)
ISBN 2-7430-0080-5
Prévisualisation |
Liste générée le Mon Nov 18 01:42:09 2024 CET.