Nombre de documents : 3.
2017
Quantitative assessment of the microbiological risk associated with the consumption of attieke in Côte d'Ivoire.
Akmel Djedjro Clément, Aw Sadat, Montet Didier, Assidjo Nogbou Emmanuel, Degni Marie Louise, Akaki David, Moretti Christine, Elleingand Eric, Brabet Catherine, Baud Guillaume, Mens Frédéric, Yao Benjamin, Michel Thomas, Durand Noel, Assin Hubert, Berthiot Laurent, Tapé Thierry.
2017.
Food Control,
81 : 65-73.
2001
1995
"Mani-oca" le voyage des produits et des techniques.
Muchnik José.
1995.
In : Transformation alimentaire du manioc = Cassava food processing. Agbor Egbe T. (ed.), Brauman Alain (ed.), Griffon Dany (ed.), Trèche Serge (ed.). CIRAD, FAO, CTA, IFS
. Paris : ORSTOM, 15-21.
(Colloques et Séminaires)
ISBN 2-7099-1279-1
Liste générée le Mon Nov 4 04:31:59 2024 CET.