Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "Galactomyces geotrichum"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2017
|
2016
|
2015
Nombre de documents :
3
.
2017
Application of the PCR-DGGE technique to the fungal community of traditional Wielkopolska fried ripened curd cheese to determine its PGI authenticity.
Rychlik Tomasz, Szwengiel Artur, Bednarek Marta, Arcuri Edna F., Montet Didier, Mayo Baltasar, Nowak Jacek, Czarnecki Zbigniew. 2017.
Food Control
,
73
(Part B) : 1074-1081.
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2016.10.024
2016
Contribution of predominant yeasts to the occurence of aroma compounds during cocoa bean fermentation.
Kone Koumba-Mal, Guehi Tagro Simplice, Durand Noël, Ban-Koffi Louis, Berthiot Laurent, Fontana-Tachon Angélique, Brou Kouakou, Boulanger Renaud, Montet Didier. 2016.
Food Research International
,
89
(Part 2) : 910-917.
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2016.04.010
2015
Biodiversity study of the yeast in fresh and fermented camel and mare's milk by denaturing gradient gel electrophoresis.
Baubekova Almagul, Akhmetsadykova Shynar, Konuspayeva Gaukhar, Akhmetsadykov Nourlan, Faye Bernard, Loiseau Gérard. 2015.
Journal of Camel Practice and Research
,
22
(1) : 91-95.
https://doi.org/10.5958/2277-8934.2015.00014.4
Liste générée le
Mon Dec 16 04:32:03 2024 CET
.