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Résultats pour : "Indice de péroxyde"

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Nombre de documents : 4.

2013

Changes of lipids in insect (Rhynchophorus phoenicis) during cooking and storage. Tiencheu Bernard, Womeni Hilaire Macaire, Linder Michel, Tchouanguep Mbiapo Félicité, Villeneuve Pierre, Fanni Jacques, Parmentier Michel. 2013. European Journal of Lipid Science and Technology, 115 (2) : 186-195.
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Evaluation of the chemical composition of Pentadesma butyracea butter and defatted kernels. Tchobo Paul Fidèle, Alitonou Guy Alain, Noudogbessi Jean-Pierre, Laguerre Mickaël, Baréa Bruno, Piombo Georges, Natta Armand K., Villeneuve Pierre, Soumanou Mohamed Mansourou, Souhounhloue Dominique. 2013. International Journal of Biosciences, 3 (1) : 101-108.
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Lipid oxidation of catfish (Arius maculatus) after cooking and smoking by different methods applied in Cameroon. Tenyang Noel, Womeni Hilaire Macaire, Tiencheu Bernard, Foka Nand Hrodrik Takugan, Tchouanguep Mbiapo Félicité, Villeneuve Pierre, Linder Michel. 2013. Food and Nutrition Sciences, 4 (9A) : 176-187.
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2011

Effet des prétraitements post-récolte des amandes de Pentadesma butyracea (Sabine) sur la technologie d'extraction en milieu réel et la qualité du beurre : le cheminement de PT. Smart. Aissi M. Vahid, Tchobo Paul Fidèle, Natta Armand K., Piombo Georges, Villeneuve Pierre, Sohounhloue Dominique Codjo Koko, Soumanou Mohamed Mansourou. 2011. OCL. Oléagineux Corps gras Lipides, 18 (6) : 384-392.
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