Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "Rubus adenotrichos"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2020
|
2017
|
2015
|
2013
Nombre de documents :
4
.
2020
Hypolipidaemic, hypoglycaemic and antioxidant effects of a tropical highland blackberry beverage consumption in healthy individuals on a high-fat, high-carbohydrate diet challenge.
Quesada-Morúa María S., Hidalgo Olman, Morera Jéssica, Rojas Gustavo, Perez Ana, Vaillant Fabrice, Fonseca Lidiette. 2020.
Journal of Berry Research
,
10
(3) : 459-474.
https://doi.org/10.3233/JBR-190516
2017
Concentration of polyphenolic compounds in blackberry (
Rubus Adenotrichos
Schltdl.) juice by nanofiltration.
Acosta Oscar, Vaillant Fabrice, Perez Ana, Dornier Manuel. 2017.
Journal of Food Process Engineering
,
40
(1):e12343, 7 p.
https://doi.org/10.1111/jfpe.12343
2015
Pasteurization of blackberry juice preserves polyphenol-dependent inhibition for lipid peroxidation and intracellular radicals.
Azofeifa Gabriela, Quesada Silvia, Pérez Ana Mercedes, Vaillant Fabrice, Michel Alain. 2015.
Journal of Food Composition and Analysis
,
42
: 56-62.
https://doi.org/10.1016/j.jfca.2015.01.015
2013
Protective effect of tropical highland blackberry juice (
Rubus adenotrichos
Schltdl.) against UVB-mediated damage in human epidermal keratinocytes and in a reconstituted skin equivalent model.
Calvo-Castro Laura, Syed Deeba N., Chamcheu Jean C., Vilela Fernanda M.P., Pérez Ana Mercedes, Vaillant Fabrice, Rojas Miguel, Mukhtar Hasan. 2013.
Photochemistry and Photobiology
,
89
(5) : 1199-1207.
https://doi.org/10.1111/php.12104
Liste générée le
Mon Dec 16 05:02:52 2024 CET
.