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2020
Popularization of traditional processing of cowpea into Couscous (Beroua) in the West (Dogondoutchi) and Mid-South (Maradi and Zinder) of Niger.
Amadou Issoufou, Samma Oumarou S., Gounga Mahamadou E., Hassane Mounkaila A., Saidou Abdoul-Aziz. 2020.
Asian Food Science Journal
,
19
(1):AFSJ.62724 : 10-16.
https://doi.org/10.9734/AFSJ/2020/v19i130228
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2017
Evaluation et réingénierie des procédés de fabrication traditionnelles du kitoza.
Ratsimba Angela Irène. 2017. Antananarivo : Université d'Antananarivo, 216 p. Thèse de doctorat : Biodiversité et santé. Biochimie : Université d'Antananarivo
http://biblio.univ-antananarivo.mg/theses2/accueil.jsp
Prévisualisation
Profiling of traditional South African biltong in terms of processing, physicochemical properties and microbial stability during storage.
Jones Maxine. 2017. Stellenbosch : Stellenbosch University, 128 p. Thesis Ph. D. : Food science : Stellenbosch University
http://hdl.handle.net/10019.1/101382
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Mon Dec 16 04:47:06 2024 CET
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