Agritrop
Accueil

Résultats pour : "préférence de l'utilisateur final"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2021

Nombre de documents : 2.

2021

Assessment of end user traits and physicochemical qualities of cassava flour: A case of Zombo district, Uganda. Nanyonjo Ann Ritah, Kawuki Robert Sezi, Kyazze Florence, Esuma Williams, Wembabazi Enoch, Dufour Dominique, Nuwamanya Ephraim, Tufan Hale. 2021. International Journal of Food Science and Technology, 56 (3), n.spéc. Consumers have their say: Assessing preferred quality traits of roots, tubers and cooking bananas, and implications for breeding : 1289-1297.
[img]
Prévisualisation
[img]
Prévisualisation

Integrating end-user preferences into breeding programmes for roots, tubers and bananas. Editorial. Dufour Dominique, Hershey Clair, Hamaker Bruce R., Lorenzen Jim. 2021. International Journal of Food Science and Technology, 56 (3), n.spéc. Consumers have their say: Assessing preferred quality traits of roots, tubers and cooking bananas, and implications for breeding : 1071-1075.
[img]
Prévisualisation
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Mon Apr 22 04:04:13 2024 CEST.