Nombre de documents : 3.
2025
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2024
Standard operating procedure for instrumental textural characterization of fried plantain (Aloco).
Kouassi Hermann Antonin, Yapi Eric, Beugre Tatiana Anne-Marie, Gnahe Hermann Dekpaho, Diby N'Nan Affoué Sylvie, Adiko Cho Evelyne Judicaël R., Deffan Prudence Kahndo, N’Goran Haddad Patricia, Ayetigbo Oluwatoyin, Ebah Djedji Catherine, Mbéguié-A-Mbéguié Didier.
2024.
Abidjan : RTB Breeding Project-CIRAD, 16 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
2023
Sensory Evaluation of Fried Plantain (Aloco). Biophysical Characterization of Quality Traits, WP2.
Kouassi Hermann Antonin, Beugre Tatiana Anne-Marie, Yapi Eric, N’Goran Haddad Patricia, Deffan Prudence Kahndo, Diby N'Nan Affoué Sylvie, Adiko Cho Evelyne Judicaël R., Forestier-Chiron Nelly, Bugaud Christophe, Ebah Djedji Catherine, Mbéguié-A-Mbéguié Didier.
2023.
Abidjan : RTBfoods Project-CIRAD, 20 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
 Prévisualisation |
Liste générée le Fri Sep 26 22:48:33 2025 CEST.