Parcourir par Mots clés libres
Nombre de documents : 2.
2023
Cross-approaches for advising cassava trait-preferences for boiling.
Honfozo Laurenda, Djibril Moussa Imayath, Adinsi Laurent, Bouniol Alexandre, Adétonah Sounkoura, Chadare Flora J., Padonou Segla Wilfrid, Hounhouigan Joseph Djidjoho, Forsythe Lora, Akissoé Noël H..
2023.
Cogent Food and Agriculture,
9 (1):2253716, 15 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](http://agritrop.cirad.fr/608559/1.haspreviewThumbnailVersion/ID608559.pdf) Prévisualisation |
2021
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](http://agritrop.cirad.fr/602033/1.haspreviewThumbnailVersion/RTBfoods_Participatory%20processing%20diagnosis_Fufu_Nigeria.pdf) Prévisualisation |
Liste générée le Wed Jul 17 12:35:52 2024 CEST.