Parcourir par Mots clés libres
Nombre de documents : 5.
2023
Prévisualisation |
2022
Prévisualisation |
Standard operating protocol for textural characterization of boiled sweetpotato - Version A. Biophysical characterization of quality traits, WP2.
Nakitto Mariam, Moyo Mukani, Ricci Julien, Swanckaert Jolien, Ssali Reuben, Banda Linly, Muzhingi Tawanda, Mestres Christian, Dahdouh Layal.
2022.
Kampala : RTBfoods Project-CIRAD, 10 p.
Prévisualisation |
2021
Prévisualisation |
Proof of concept about biophysical bases of processing and cooking ability of boiled sweet potato. Biophysical characterization of quality traits, WP2.
Mestres Christian, Ollier Léa, Tran Thierry, Moreno Jhon L., Zum Felde Thomas, Swanckaert Jolien, Banda Linly, Taylor Mark, McDougall Gordon.
2021.
Montpellier : RTBfoods Project-CIRAD, 9 p.
Prévisualisation |
Liste générée le Wed Jul 17 20:13:52 2024 CEST.