Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2023 | 2019

Nombre de documents : 3.

2023

Consumption of food away from home in low- and middle-income countries: A systematic scoping review. Landais Edwige, Miotto-Plessis Mathilda, Bene Chris, Maître d'Hôtel Elodie, Truong Mai Tuyet, Somé Jérome W., Verger Eric O.. 2023. Nutrition Reviews, 91 (6):nuac085 : 727-754.
[img]
Prévisualisation
[img]
Prévisualisation

Eating wild game. A new carnivorous morality? Lepiller Olivier, Roudelle Ophélie, Dury Sandrine. 2023. In : Rewilding food and the self: critical conversations from Europe. Fournier Tristan (ed.), Dalgalarrondo Sébastien (ed.). Abingdon : Routledge, 21-38. (Routledge Studies in Food, Society and the Environment) ISBN 978-1-03-215291-2
[img]

2019

How to meet nutritional recommendations and reduce diet environmental impact in the Mediterranean region? An optimization study to identify more sustainable diets in Tunisia. Perignon Marlène, Sinfort Carole, El Ati Jalila, Traissac Pierre, Drogué Sophie, Darmon Nicole, Amiot Marie Josèphe, Achir Nawel, Alouane L., Bellagha Sihem, Bosc Pierre-Marie, Broin Mélanie, Darmon Nicole, Dhuique-Mayer Claudie, Dop Marie-Claude, Drogué Sophie, Dury Sandrine, Ferchoui A., Gaillard Cédric, et al.. 2019. Global Food Security, 23 : 227-235.
[img]

Liste générée le Thu Dec 19 00:14:37 2024 CET.