Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2022 | 2017

Nombre de documents : 2.

2022

Polyphenol lipophilisation: A suitable tool for the valorisation of natural by-products. Grajeda-Iglesias Claudia, Figueroa-Espinoza Maria-Cruz, Barouh Nathalie, Muñoz-Castellanos Laila-Nayzzel, Salas Erika. 2022. International Journal of Food Science and Technology, 57 (11), n.spéc. Interaction of polyphenols with food components: safety, quality and nutritional aspects : 6935-6947.
[img] [img]

2017

Native and modified starches as matrix for edible films and covers. Perez Sira Elevina Eduviges, Dufour Dominique. 2017. Nutrition and Food Science International Journal, 3 (3):555615, 15 p.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Sun Dec 22 17:21:35 2024 CET.