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2020

2019

2018

Recent advances in the quality control of kava, the traditional beverage of the Pacific Islands. Lebot Vincent. 2018. In : Proceedings of the International Symposia on Tropical and Temperate Horticulture, Volume 2, Cairns, Queensland, Australia, November 20-25, 2016. Drew R. (ed.). ISHS. Louvain : ISHS, 483-492. (Acta Horticulturae : ISHS, 1205) ISBN 978-94-62612-00-6 International Symposia on Tropical and Temperate Horticulture, Cairns, Australie, 20 Novembre 2016/25 Novembre 2016.
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2017

Colorimetric assessment of kava (Piper methysticum Forst.) quality. Lhuissier Tiphaine, Mercier Pierre-Edouard, Michalet Serge, Lebot Vincent, Legendre Laurent. 2017. Journal of Food Composition and Analysis, 59 : 27-34.
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2016

1989

L'histoire du kava commence par sa découverte. Lebot Vincent. 1989. Journal de la Société des Océanistes, 88 (1) : 89-114.
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