Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2023 | 2020

Nombre de documents : 2.

2023

Past domestication of T. cacao in Central and Latin America revealed by paleogenomics and analysis of methylxanthines. Lanaud Claire, Vignes Hélène, Utge José, Valette Gilles, Garcia Caputi Mariella, Angarita Natalia. 2023. In : Proceedings of the International Symposium on Cocoa Research 2022 - ISCR 2022. Montpellier : ICCO-CIRAD, Résumé, 9 p. ISBN 978-2-9563177-0-8 ; 978-2-87614-798-0 International Symposium on Cocoa Research (ISCR 2022), Montpellier, France, 5 Décembre 2022/7 Décembre 2022.
[img]
Prévisualisation
[img]
Prévisualisation

2020

Alcoholic fermentation as a potential tool for coffee pulp detoxification and reuse: Analysis of phenolic composition and caffeine content by HPLC-DAD-MS/MS. Santos Da Silveira Jessica, Mertz Christian, Morel Gilles, Lacour Stella, Belleville Marie-Pierre, Durand Noël, Dornier Manuel. 2020. Food Chemistry, 319:126600, 7 p.
[img] [img]
Prévisualisation

Liste générée le Sat Nov 23 11:48:30 2024 CET.