Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2023
|
2019
|
2016
|
2009
Nombre de documents :
6
.
2023
Synergistic effect of particle size, shear rate and driving-force during microfiltration of fruit juices: Toward a relevant choice of pretreatments and filtration conditions.
Demoulin Camille, Dahdouh Layal, Ricci Julien, Ruiz Emilie, Delalonde Michèle. 2023.
Innovative Food Science and Emerging Technologies
,
84
:103247, 9 p.
https://doi.org/10.1016/j.ifset.2022.103247
2019
Coupling of pressure-driven membrane technologies for concentrating, purifying and fractionizing betacyanins in cactus pear (
Opuntia dillenii
Haw.) juice.
Tamba Abdoulaye, Servent Adrien, Mertz Christian, Cisse Mady, Dornier Manuel. 2019.
Innovative Food Science and Emerging Technologies
,
52
: 244-255.
https://doi.org/10.1016/j.ifset.2018.12.008
Prévisualisation
Immersed membranes configuration for the microfiltration of fruit-based suspensions.
Rouquie Camille, Dahdouh Layal, Ricci Julien, Wisniewski Christelle, Delalonde Michèle. 2019.
Separation and Purification Technology
,
216
: 25-33.
https://doi.org/10.1016/j.seppur.2019.01.062
Prévisualisation
New prospects for immersed hollow-fiber membranes in fruit juices microfiltration: Case of grapefruit juice.
Rouquie Camille, Dahdouh Layal, Delalonde Michèle, Wisniewski Christelle. 2019.
Journal of Food Engineering
,
246
: 75-85.
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2018.11.001
2016
Size-cartography of orange juices foulant particles: Contribution to a better control of fouling during microfiltration.
Dahdouh Layal, Delalonde Michèle, Ricci Julien, Servent Adrien, Dornier Manuel, Wisniewski Christelle. 2016.
Journal of Membrane Science
,
509
: 164-172.
https://doi.org/10.1016/j.memsci.2016.01.052
2009
Caractérisation du fruit du baobab et étude de sa transformation en nectar.
Cisse Mady, Sakho Mama, Dornier Manuel, Mar Diop Codou, Reynes Max, Sock Oumar. 2009.
Fruits
,
64
(1) : 19-34.
https://doi.org/10.1051/fruits/2008052
Prévisualisation
Liste générée le
Thu Dec 19 02:19:44 2024 CET
.