Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2023
|
2018
Nombre de documents :
3
.
2023
Innovative approach to predict the fouling propensity of orange juice suspended particles through relevant physical characterisation.
Demoulin Camille, Wisniewski Christelle, Ricci Julien, Kapitan‐Gnimdu André, Delalonde Michèle, Dahdouh Layal. 2023.
International Journal of Food Science and Technology
,
58
(3) : 1049-1061.
https://doi.org/10.1111/ijfs.16242
Synergistic effect of particle size, shear rate and driving-force during microfiltration of fruit juices: Toward a relevant choice of pretreatments and filtration conditions.
Demoulin Camille, Dahdouh Layal, Ricci Julien, Ruiz Emilie, Delalonde Michèle. 2023.
Innovative Food Science and Emerging Technologies
,
84
:103247, 9 p.
https://doi.org/10.1016/j.ifset.2022.103247
2018
Influence of high shear rate on particles size, rheological behavior and fouling propensity of fruit juices during crossflow microfiltration: Case of orange juice.
Dahdouh Layal, Delalonde Michèle, Ricci Julien, Ruiz Emilie, Wisnewski Christelle. 2018.
Innovative Food Science and Emerging Technologies
,
48
: 304-312.
https://doi.org/10.1016/j.ifset.2018.07.006
Liste générée le
Mon Nov 18 17:20:49 2024 CET
.