Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2024 | 2023 | 2022 | 2021

Nombre de documents : 5.

2024

Impact of processing on the oxidative stability of oil bodies. Decker Eric Andrew, Villeneuve Pierre. 2024. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 64 (17) : 6001-6015.
[img] [img]

Influence of chemical forms and homogenization process on the stability of vitamin A in infant follow-on formulas. Cancalon Mathilde, Villeneuve Pierre, Barouh Nathalie, Baréa Bruno, Durand Erwann, Bourlieu-Lacanal Claire, Hemery Youna. 2024. LWT - Food Science and Technology, 210:116830, 10 p.
[img]
Prévisualisation

2023

Lipid oxidation in emulsions and bulk oils: A review of the importance of micelles. Villeneuve Pierre, Bourlieu-Lacanal Claire, Durand Erwann, Lecomte Jérôme, McClements D. Julian, Decker Eric Andrew. 2023. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 60 (20) : 4687-4727.
[img] [img]

2022

Supplémentation des formules infantiles en acides docosahexaénoïque et arachidonique : effets sur le développement de l'enfant et difficultés associées à leur introduction. Cancalon Mathilde, Barouh Nathalie, Hemery Youna, Durand Erwann, Guesnet Philippe, Villeneuve Pierre, Bourlieu-Lacanal Claire. 2022. Cahiers de Nutrition et de Diététique, 57 (6) : 370-383.
[img] [img]

2021

Stability to oxidation and interfacial behavior at the air/water interface of minimally-processed versus processed walnut oil-bodies. Kergomard Jeanne, Paboeuf Gilles, Barouh Nathalie, Villeneuve Pierre, Schafer Olivier, Wooster Tim J., Bourlieu Claire, Vié Véronique. 2021. Food Chemistry, 360:129880, 11 p.
[img]

Liste générée le Thu Dec 12 01:30:38 2024 CET.