Agritrop
Accueil

Parcourir par Mots clés libres

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun
Aller à 2021 | 2020 | 2016

Nombre de documents : 3.

2021

2020

Mass spectrometry-based detection and risk assessment of mycotoxin contamination of 'kankankan' used for roasted meat consumption in Abidjan, Côte d'Ivoire. Yapo Armel Elysée, Strub Caroline, Durand Noël, Constant Ahoua Angora Rémi, Schorr-Galindo Sabine, Bonfoh Bassirou, Fontana Angélique, Koussémon Marina. 2020. Food Additives and Contaminants. Part A. Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, 37 (9) : 1564-1578.
[img] [img]

2016

Amino acid and fatty acid profile of twenty wild plants used as spices in Cameroon. Abdou Bouba Armand, Ponka Roger, Augustin Goudoum, Njintang Yanou Nicolas, Abul-Hamd El-Sayed Mehanni, Montet Didier, Scher Joel, Mbofung Carl Moses. 2016. American Journal of Food Science and Technology, 4 (2) : 29-37.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Thu Dec 12 13:25:23 2024 CET.