Parcourir par Mots clés libres
Nombre de documents : 2.
2021
Sensory characterization of boiled cassava. Biophysical characterization of quality traits, WP2.
Nuwamanya Ephraim, Iragaba Paula, Kawuki Robert Sezi, Nanyonjo Ann Ritah, Kanaabi Michael, Khakasa Elizabeth,
Maraval
Isabelle (collab.), Forestier-Chiron
Nelly (collab.), Bugaud
Christophe (collab.).
2021.
Kampala : RTBfoods Project-CIRAD, 18 p.
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](http://agritrop.cirad.fr/602106/1.haspreviewThumbnailVersion/RTBfoods_SOP_Sensory_Boiled%20cassava_Uganda.pdf) Prévisualisation |
![[img]](/style/images/fileicons/text.png)
![](http://agritrop.cirad.fr/602109/1.haspreviewThumbnailVersion/RTBfoods_SOP_Sensory_Boiled%20yam_Benin.pdf) Prévisualisation |
Liste générée le Wed Feb 5 20:53:13 2025 CET.