Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Mots clés libres
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Aller à
2024
|
2021
|
2020
Nombre de documents :
3
.
2024
Predictive models for estimating the sugar content and organic acids in processed mangoes based on the initial content.
Chin Lyda, Servent Adrien, Hor Sivmey, Mith Hasika, Bugaud Christophe. 2024.
International Journal of Food Science and Technology
, 12 p.
https://doi.org/10.1111/ijfs.17604
Prévisualisation
2021
Carotenoid absorption in rats fed with vacuum-fried papaya chips depends on processed food microstructure associated with saturated and unsaturated oils.
Soto Marvin, Servent Adrien, Poucheret Patrick, Portet Karine, Conejero Geneviève, Vaillant Fabrice, Dhuique-Mayer Claudie. 2021.
Food Research International
,
142
:110223, 10 p.
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2021.110223
Prévisualisation
2020
A kinetic study of carotenoid degradation during storage of papaya chips obtained by vacuum frying with saturated and unsaturated oils.
Soto Marvin, Dhuique-Mayer Claudie, Servent Adrien, Jimenez Nadiarid, Vaillant Fabrice, Achir Nawel. 2020.
Food Research International
,
128
:108737, 11 p.
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.108737
Liste générée le
Wed Dec 18 22:06:02 2024 CET
.