Agritrop
Accueil

Use of near infrared spectroscopy for the prediction of nutrient digestibility in poultry

Bastianelli Denis, Gomez L., Bonnal Laurent, Carré B., Roger Jean-Michel. 2010. Use of near infrared spectroscopy for the prediction of nutrient digestibility in poultry. In : Near infrared spectrsocopy: Proceedings of the 14th International Conference, Bangkok, Thailand, 07-16 November 2009. Eds. Sirinnapa Saranwong, Sumaporn Kasemsumran, Warunee Thanapase, Phil Williams. Chichester : IM Publications, 321-324. ISBN 978-1-906715-03-8 International Conference on Near Infrared Spectroscopy. 14, Bangkok, Thaïlande, 7 Novembre 2009/16 Novembre 2009.

Communication avec actes
[img] Version publiée - Anglais
Accès réservé aux agents Cirad
Utilisation soumise à autorisation de l'auteur ou du Cirad.
document_572755.pdf

Télécharger (299kB)

Classification Agris : L51 - Physiologie animale - Nutrition
U30 - Méthodes de recherche

Auteurs et affiliations

Source : Cirad - Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/572755/)

Voir la notice (accès réservé à la Dist) Voir la notice (accès réservé à la Dist)

[ Page générée et mise en cache le 2021-01-19 ]