Bouniol Alexandre, Adinsi Laurent, Padonou Segla Wilfrid, Hotegni Francis, Gnanvossou Désiré, Akissoé Noël, Fliedel Geneviève, Tran Thierry, Dufour Dominique. 2019. Assessment of the processing ability of improved cassava varieties into a traditional food product (Lafun) in Benin. Kétou : CGIAR Research Program on Roots, Tubers and Bananas (RTB), 29 p. (RTB Working Paper, 2012-1)
Document technique et de recherche
|
Version publiée
- Anglais
Sous licence . RTB_Working_Paper_Cassava_Processability_Lafun_Benin_2019.pdf Télécharger (3MB) | Prévisualisation |
Auteurs et affiliations
- Bouniol Alexandre, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (BEN) ORCID: 0000-0002-6140-424X
- Adinsi Laurent, UNB (BEN)
- Padonou Segla Wilfrid, UAC (BEN)
- Hotegni Francis, UAC (BEN)
- Gnanvossou Désiré, IITA (BEN)
- Akissoé Noël, UAC (BEN)
- Fliedel Geneviève, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA)
- Tran Thierry, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (COL) ORCID: 0000-0002-9557-3340
- Dufour Dominique, CIRAD-PERSYST-UMR Qualisud (FRA) ORCID: 0000-0002-7794-8671
Source : Cirad-Agritrop (https://agritrop.cirad.fr/597594/)
[ Page générée et mise en cache le 2023-03-17 ]