Agritrop
Home

Browse by Mot Clé Matière

Export as [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Date | Item Type | No Grouping
Jump to: 2002 | 2001 | 1999 | 1998 | 1997 | 1996 | 1994 | 1993 | 1992 | 1988 | 1987 | 1982 | 1980 | 1957
Number of items: 25.

2002

Control of ochratoxin A in coffee to meet the standards of importing countries : the Guatemalan experience. Anzueto Francisco. 2002. In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO. Montpellier : CIRAD, 1 Cd-Rom ISBN 92-5-004787-8 International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 December 2000/13 December 2000.

Control of ochratoxin A in coffee to meet the standards of importing countries : the Guatemalan experience. Anzueto Francisco. 2002. In : Food safety management in developing countries : Proceedings of the international workshop, CIRAD-FAO, 11-13 December 2000, Montpellier (France) = Gestion de la sécurité des aliments dans les pays en développement : actes de l'atelier international CIRAD-FAO, 11-13 décembre 2000, Montpellier, France. Hanak Ellen (ed.), Boutrif Ezzedine (ed.), Fabre Pierre (ed.), Pineiro Maya (ed.). CIRAD, FAO. Montpellier : CIRAD International Workshop on Food Safety Management in Developing Countries, Montpellier, France, 11 December 2000/13 December 2000.

2001

1999

Anaerobic digestion of coffee pulp. A pilot-scale study in Mexico. Farinet Jean-Luc, Pommarès P.. 1999. In : Mata Alvarez J. (ed.), Tilche A. (ed.), Cecchi F. (ed.); IAWQ. International symposium on anaerobic digestion of solid waste (2 ISAD-SW). 2. Poster presentations = [ Symposium international sur la digestion anaérobique de déchet solide (2 ISAD-SW). 2. Pré. Barcelona : IAWQ, pp. 129-132. International Symposium on Anaerobic Digestion of Solid Waste. ISAD-SW. 2, Barcelone, Espagne, 15 June 1999/17 June 1999.

"Sector policy and public administration reform, coffee and cocoa industry", Trinidad et Tobago, 7 au 30 octobre 1999. Duris Daniel. 1999. Montpellier : CIRAD-CP, 26 p. N° de rapport : CP_SIC 1195

Sector policy and public administration reform, coffee and cocoa industry, Trinidad, October 7-30, 1999. Duris Daniel. 1999. Montpellier : CIRAD-CP, 25 p. N° de rapport : CP_SIC 1195

1998

Compte-rendu de mission au Mexique, 3 au 10 mai 1998. Sallée Bertrand. 1998. Paris : CIRAD-CP, 23 p.

El crecimiento del mercado de los cafes "Gourmet". Implicaciones para los paises productores. Sallée Bertrand. 1998. In : Foro Cafetalero de Coatepec. Paris : CIRAD-CP, 23 p. Foro Cafetalero de Coatepec, Coatepec, Mexique, 4 May 1998/6 May 1998.

La recherche et la filière café au Kenya. Jacquet Michel, Opile W.. 1998. Plantations, Recherche, Développement, 5 (5) : pp. 313-323.
[img]
Preview

1997

Coopération en Afrique de l'Est dans le domaine de la recherche caféière : étude réalisée à la demande d'APROMA. Jacquet Michel. 1997. Montpellier : Université de Montpellier 1, 73 p. Mémoire DESS : Ingénierie Economique et Financière des Projets Régionaux : Universite Montpellier 1

Research / production : Eastern Africa coffee cooperation. Opile W., Jacquet Michel. 1997. In : Eastern Africa coffee cooperation : Progress reporting (Arusha, 27-28 august 1997). Draft report. APROMA. APROMA. Bruxelles : APROMA, 105 p.

1996

Les débouchés des cafés centraux américains en Europe (Costa Rica, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Salvador). Niang F.K.. 1996. Montpellier : Université de Montpellier 1, 85 p. Mémoire DESS : Economie Rurale et Gestion des Entreprises Agro-Alimentaires : Universite Montpellier 1

1994

PERTINA : base de données bibliographiques sur le café et le cacao. Stessels Louis. 1994. Montpellier : CIRAD-CP, 100 p.

1993

Conflit et cooperation sur le marché international du café : une analyse de longue période. Daviron Benoit. 1993. Montpellier : ENSAM, 348 p. Thèse de doctorat : Agro-Economie : Ecole nationale supérieure agronomique de Montpellier

1992

Compte-rendu de visite à la société Illy Caffe de Trieste. Vincent Jean-Claude. 1992. Montpellier : CIRAD-IRCC, 3 p.

1988

1987

Rapport de stage sur "Qualité du café et perspectives d'amélioration". Bigirimana R.. 1987. Montpellier : CIRAD-IRCC, 97 p.

Rapport de stage sur "le laboratoire du café". Nzisabira P.. 1987. Montpellier : CIRAD-IRCC, 112 p.

1982

L'évolution des techniques du traitement du café après la récolte. Vincent Jean-Claude. 1982. Marchés Tropicaux et Méditerranéens, 38 (1893) : pp. 523-529.

1980

Mission à Tahiti et Moorea. Challot François. 1980. Montpellier : GERDAT-IFCC, 49 p.

1957

Les techniques de fabrication du café soluble. Cambrony Henry R.. 1957. Café, Cacao, Thé, 1 (2) : pp. 65-74.

This list was generated on Mon May 3 06:20:06 2021 CEST.