Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "enfant en bas âge"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
3
.
Effect of fermentation by amylolytic lactic acid bacteria, in process combinations, on characteristics of rice/soybean slurries : a new method for preparing high energy density complementary foods for young children.
Thi Thanh Thuy Nguyen, Loiseau Gérard, Icard-Vernière Christèle, Rochette Isabelle, Trèche Serge, Guyot Jean-Pierre. 2007.
Food Chemistry
,
100
: 623-631.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2005.09.080
Quantitative and qualitative study of gastric lipolysis in premature infants : Do MCT-enriched infant formulas improve fat digestion?
Roman Céline, Carrière Frédéric, Villeneuve Pierre, Pina Michel, Millet Véronique, Simeoni Umberto, Sarles Jacques. 2007.
Pediatric Research
,
63
(1) : 83-88.
https://doi.org/10.1203/01.pdr.0000250199.24107.fb
Respiratory syncytial virus (RSV) in infants hospitalized for acute lower respiratory tract disease: incidence and associated risks.
Lopes Riccetto Adriana Gut, Dirceu Ribeiro José, Tadeu Nolasco da Silva Marcos, Servan de Almeida Renata, Arns Clarice Weis, Elias Baracas Emilio Carlos. 2006.
Brazilian Journal of Infectious Diseases
,
10
(6) : 357-361.
http://www.scielo.br/pdf/bjid/v10n5/a11v10n5.pdf
Liste générée le
Mon Nov 18 02:23:36 2024 CET
.