Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "oligosaccharide"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
4
.
Article de revue
Hydrolysis and diffusion of raffinose oligosaccharides family products in chickpeas, lentils, and beans under different pH and temperature steeping conditions.
Avezum Luiza, Ollier Léa, Siguemoto Erica, Rajjou Loïc, Mestres Christian. 2024.
Food Research International
,
191
:114732, 10 p.
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2024.114732
Multi-response modeling of reaction-diffusion to explain alpha-galactoside behavior during the soaking-cooking process in cowpea.
Coffigniez Fanny, Briffaz Aurélien, Mestres Christian, Alter Pascaline, Durand Noel, Bohuon Philippe. 2018.
Food Chemistry
,
242
: 279-287.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.09.057
Prévisualisation
Untargeted metabolomic profiling of urine in Wistar rats reveals enhanced bioavailability of soy isoflavones post short-term consumption of noni (
Morinda citrifolia
) juice.
Fallas-Ramirez José-Manuel, Hernandez Lorena, Vaillant Fabrice. 2018.
Journal of Functional Foods
,
40
: 51-59.
https://doi.org/10.1016/j.jff.2017.10.034
Thèse
Les propriétés émulsifiantes d'un oligosaccharide.
Laurent Serge. 1994. Montpellier : Université de Montpellier 2, 230 p. Thèse de doctorat : Chimie Organique : Université des sciences et techniques du Languedoc
Liste générée le
Mon Sep 22 01:08:16 2025 CEST
.