Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "rhéologie"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
7
.
In situ
dynamic rheological analysis of raw yam tubers: A potential phenotyping tool for quality evaluation.
Otegbayo Bolanle Omolara, Tran Thierry, Ricci Julien, Gibert Olivier. 2024.
Journal of the Science of Food and Agriculture
,
104
(8), n.spéc. Tropical roots, tubers and bananas: New breeding tools and methods to meet consumer preferences : 4746-4757.
https://doi.org/10.1002/jsfa.12662
Prévisualisation
Prévisualisation
Innovative non-destructive sorting technique for juicy stone fruits: textural properties of fresh mangos and purees.
Labaky Paola, Grosmaire Lidwine, Ricci Julien, Wisniewski Christelle, Louka Nicolas, Dahdouh Layal. 2020.
Food and Bioproducts Processing
,
123
: 188-198.
https://doi.org/10.1016/j.fbp.2020.06.013
Prévisualisation
+1 plus ...
Influence of high shear rate on particles size, rheological behavior and fouling propensity of fruit juices during crossflow microfiltration: Case of orange juice.
Dahdouh Layal, Delalonde Michèle, Ricci Julien, Ruiz Emilie, Wisnewski Christelle. 2018.
Innovative Food Science and Emerging Technologies
,
48
: 304-312.
https://doi.org/10.1016/j.ifset.2018.07.006
A rheological method exploiting Cole-Cole plot allows gel quantification in Natural Rubber.
Rolere Sébastien, Cartault Marie, Sainte-Beuve Jérôme, Bonfils Frédéric. 2017.
Polymer Testing
,
61
: 378-385.
https://doi.org/10.1016/j.polymertesting.2017.05.043
Rheological study of orange juices for a better knowledge of their suspended solids interactions at low and high concentration.
Dahdouh Layal, Wisniewski Christelle, Ricci Julien, Vachoud Laurent, Dornier Manuel, Delalonde Michèle. 2016.
Journal of Food Engineering
,
174
: 15-20.
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2015.11.008
Study of the mechanism of acid coagulation of Hevea latex and of the rheological properties of resulting gels.
De Oliveira Reis Guilherme. 2015. Montpellier : Université de Montpellier, 165 p. Thèse de doctorat : Biochimie, chimie et technologie des aliments : Université de Montpellier
Prévisualisation
Module dynamique et frottement intérieur dans le bois. Mesures sur poutres flottantes en vibrations naturelles.
Bordonné Pierre Antoine. 1989. Nancy : INPL, 136 p. Thèse doctorat : Sciences du bois : Institut national polytechnique de Lorraine
Prévisualisation
Liste générée le
Mon Dec 16 03:32:17 2024 CET
.