Agritrop
Accueil

Résultats pour : "tendreté"

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Année de publication | Type de document | Aucun

Nombre de documents : 2.

Article de revue

Estimates for heritability and consumer-validation of a penetrometer method for phenotyping softness of cooked cassava roots. Iragaba Paula, Nuwamanya Ephraim, Wembabazi Enoch, Baguma Yona, Dufour Dominique, Earle E.D., Kerr R.B., Tufan Hale, Gore Michael A., Kawuki R.S.. 2019. African Crop Science Journal, 27 (2) : 147-163.
[img]
Prévisualisation

Influence of sodium chloride and pH during acidic marination on water retention and mechanical properties of turkey breast meat. Goli Thierry, Ricci Julien, Bohuon Philippe, Marchesseau S., Collignan Antoine. 2014. Meat Science, 96 (3) : 1133-1140.
[img]

Liste générée le Mon Dec 16 02:31:16 2024 CET.