Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "xylane"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
3
.
Volatile species release during torrefaction of wood and its macromolecular constituents: Part 1 - Experimental study.
Nocquet Timothée, Dupont Capucine, Commandre Jean-Michel, Grateau Maguelone, Thiery Sébastien, Salvador Sylvain. 2014.
Energy
,
72
: 180-187.
https://doi.org/10.1016/j.energy.2014.02.061
Enzymatic solubilization of arabinoxylans from native extruded, and high-shear-treated rye bran by different endo-xylanases and other hydrolizing enzymes.
Figueroa-Espinoza Maria-Cruz, Poulsen Charlotte, Borch Soe Jorn, Zargahi Masoud Rajabi, Rouau Xavier. 2004.
Journal of Agricultural and Food Chemistry
,
52
(13) : 4240-4249.
https://doi.org/10.1021/jf034809h
Enzymatic solubilization of arabinoxylans from isolated rye pentosans and rye flour by different endo-xylanases and other hydrolyzing enzymes. Effect of a fungal laccase on the flour extracts oxidative gelation.
Figueroa-Espinoza Maria-Cruz, Poulsen Charlotte, Borch Soe Jorn, Zargahi Masoud Rajabi, Rouau Xavier. 2002.
Journal of Agricultural and Food Chemistry
,
50
(22) : 6473-6484.
https://doi.org/10.1021/jf0255026
Liste générée le
Mon Dec 16 02:45:27 2024 CET
.