Agritrop
Accueil

Parcourir par Auteur Cirad

Format d'export [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Grouper par : Type de document | Année de publication | Aucun

Nombre de documents : 10.

Article de revue

Holistic approaches to assess the sustainability of food systems in low- and middle-income countries: A scoping review. Fourat Estelle, Blanchart Eric, Cué-Rio Miriam, Darias Maria J., Diedhiou Arona, Droy Isabelle, Jacob Frédéric, Janin Pierre, Le Bars Marjorie, Lourme-Ruiz Alissia, Mekki Insaf, Méral Philippe, Moiti-Maizi Pascale, Seghieri Josiane, Verger Eric O.. 2024. PLoS Sustainability and Transformation, 3 (7):e0000117, 14 p.
[img]
Prévisualisation

[img]
Prévisualisation

[img]
Prévisualisation

Reflection: Snatched Commensality: To eat or not to eat together in times of Covid-19 in France. Fourat Estelle, Fournier Tristan, Lepiller Olivier. 2021. Food and Foodways, 29 (2) : 204-212.
[img]
Prévisualisation
[img]

Understanding transition in animal based food consumption: A case study in the city of Vadodara in Gujarat (India). Fourat Estelle, Kapadia Shagufa, Shah Urvi, Zararia Vaishali, Bricas Nicolas. 2018. Review of Agricultural, Food and Environmental Studies, 99 (2) : 189-205.
[img] [img]

Chapitre d'ouvrage

Theatre workshops: accounting for food-sensitive experience. Fourat Estelle, Jankowski Frédérique. 2023. In : Studying food and eaters. A cocktail of perspectives and methods. Lepiller Olivier (ed.), Fournier Tristan (ed.), Bricas Nicolas (ed.), Figuie Muriel. Versailles : Ed Quae, 189-199. (Update sciences et technologies) ISBN 978-2-7592-3663-3
[img]
Prévisualisation

Les ateliers-théâtre : rendre compte de l'expérience sensible de l'alimentation. Fourat Estelle, Jankowski Frédérique. 2021. In : Méthodes d'investigation de l'alimentation et des mangeurs - MIAM. Lepiller Olivier (ed.), Fournier Tristan (ed.), Bricas Nicolas (ed.), Figuié Muriel (ed.). Versailles : Ed. Quae, 215-226. (Update sciences et technologies) ISBN 978-2-7592-3346-5
[img]
Prévisualisation

Vous reprendrez bien un peu de protéines ? Lepiller Olivier, Fourat Estelle. 2021. In : Une écologie de l'alimentation. Bricas Nicolas (ed.), Conaré Damien (ed.), Walser Marie (ed.). Versailles : Ed. Quae, 187-196. ISBN 978-2-7592-3352-6
[img]
Prévisualisation

Rapport d'expertise

Rôles, impacts et services issus des élevages en Europe. Rapport d'expertise scientifique collective réalisé à la demande des ministères en charge de l'Environnement et de l'Agriculture, et de l'Ademe. Dumont Bertrand (ed.), Dupraz Pierre (ed.), Aubin Joël, Batka M., Beldame D., Boixadera J., Bousquet-Mélou Alain, Benoît Marc, Bouamra-Mechemache Zohra, Chatellier Vincent, Corson Michael S., Delaby Luc, Delfosse Claire, Donnars Catherine, Dourmad Jean-Yves, Duru Michel, Edouard Nadège, Fourat Estelle, Frappier Lise, Friant-Perrot Marine, Gaigné Carl, Girard Agnès, Guichet Jean-Luc, Haddad N., Havlik P., Hercule J., Hostiou Nathalie, Huguenin-Elie Olivier, Klumpp Katja, Langlais A., Lemauviel-Lavenant Servane, Le Perchec Sophie, Lepiller Olivier, Letort Elodie, Levert F., Martin B., Méda Bertrand, Mognard E.L., Mougin C., Ortiz C., Piet Laurent, Pineau Thierry, Ryschawy Julie, Sabatier R., Turolla S., Veissier Isabelle, Verrier Etienne, Vollet Dominique, Van Der Werf Hayo M.G., Wilfart Aurélie. 2016. Paris : INRA, 1032 p.
[img]
Prévisualisation

Liste générée le Sat Nov 23 03:59:24 2024 CET.