Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Auteur Cirad
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Type de document
|
Année de publication
|
Aucun
Nombre de documents :
2
.
Article de revue
Visualisation and quantification of fumonisins bound by lactic acid bacteria isolates from traditional African maize-based fermented cereals, ogi and mahewu.
Dawlal Pranitha, Brabet Catherine, Thantsha Mapitsi S., Buys Elna M.. 2019.
Food Additives and Contaminants. Part A. Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment
,
36
(2) : 296-307.
https://doi.org/10.1080/19440049.2018.1562234
Potential of lactic acid bacteria for the reduction of fumonisin exposure in African fermented maize based foods.
Dawlal Pranitha, Brabet Catherine, Thantsha Mapitsi S., Buys Elna M.. 2017.
World Mycotoxin Journal
,
10
(4) : 309-318.
https://doi.org/10.3920/WMJ2017.2184
Liste générée le
Sat Nov 23 01:48:51 2024 CET
.