Nombre de documents : 6.
Article de revue
Communication avec actes
Consumers acceptability of fortified gari, a cassava product in Benin. [S24-17].
Adinsi Laurent, Prin Laure, Kougblenou Nadège, Sacca Carole, Hounhouigan Joseph Djidjoho, Akissoé Noël, Fliedel Geneviève.
2016.
In : Electronic Proceedings of World Congress on Root and Tuber Crops. WCRTC
. Nanning : WCRTC, Résumé, 1 p.
World Congress on Root and Tuber Crops. 1, Nanning, Chine, 18 Janvier 2016/22 Janvier 2016.
New approach for better assessing consumer acceptability of improved cassava food products. [S20-05].
Fliedel Geneviève, Monteiro Maria Joao, Tomlins Keith I., Maraval Isabelle, Bouniol Alexandre, Prin Laure, Adinsi Laurent, Akissoé Noël, Hanna Rachid, Dufour Dominique.
2016.
In : Electronic Proceedings of World Congress on Root and Tuber Crops. WCRTC
. Nanning : WCRTC, Résumé, 1 p.
World Congress on Root and Tuber Crops. 1, Nanning, Chine, 18 Janvier 2016/22 Janvier 2016.
Communication par affiche
How assessing consumer acceptability of a large number of food products?
Fliedel Geneviève, Maraval Isabelle, Bouniol Alexandre, Prin Laure, Adinsi Laurent, Monteiro Maria Joao, Tomlins Keith I., Dufour Dominique.
2016.
In : Eurosense 2016. INRA, SFAS, E3S
. Dijon : INRA-SFAS, Résumé, 1 p.
European Conference on Sensory and Consumer Research. 7, Dijon, France, 11 Septembre 2016/14 Septembre 2016.
Communication sans actes
Assessment of the processing ability of improved cassava varieties into a traditional food product (“bâton de manioc”) in Cameroon. SP24-18.
Bouniol Alexandre, Prin Laure, Kirscht Holger, Dufour Dominique, Tran Thierry, Hanna Rachid, Fotso-Kuate Apollin, Fliedel Geneviève.
2015.
In : Starch Update 2015
. Bangkok : BIOTEC, Résumé, 1 p.
International Conference on Starch Technology. 8, Bangkok, Thaïlande, 3 Décembre 2015/4 Décembre 2015.
Document technique et de recherche
Prévisualisation |
Liste générée le Sat Jan 25 02:21:22 2025 CET.