Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Auteur Cirad
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Type de document
|
Année de publication
|
Aucun
Aller à
2019
|
2017
Nombre de documents :
3
.
2019
Effects of the addition of vinegar, weight loss and packaging method on the physicochemical properties and microbiological profile of biltong.
Jones Maxine, Arnaud Elodie, Gouws Pieter, Hoffman Louwrens Christian. 2019.
Meat Science
,
156
: 214-221.
https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2019.06.003
2017
Processing of South African biltong – A review.
Jones Maxine, Arnaud Elodie, Gouws Pieter, Hoffman Louwrens Christian. 2017.
South African Journal of Animal Science
,
47
(6) : 743-757.
https://doi.org/10.4314/sajas.v47i6.2
Prévisualisation
Profiling of traditional South African biltong in terms of processing, physicochemical properties and microbial stability during storage.
Jones Maxine. 2017. Stellenbosch : Stellenbosch University, 128 p. Thesis Ph. D. : Food science : Stellenbosch University
http://hdl.handle.net/10019.1/101382
Prévisualisation
Liste générée le
Sat Nov 23 03:48:32 2024 CET
.