Nombre de documents : 10.
Dynamics of bacterial and fungal communities of mango: From the tree to ready-to-Eat products.
Taibi Ahmed, Diop Alioune, Leneveu-Jenvrin Charlène, Broussolle Véronique, Lortal Sylvie, Méot Jean-Michel, Soria Christian, Chillet Marc, Lechaudel Mathieu, Minier Jérôme, Constancias Florentin, Remize Fabienne, Meile Jean-Christophe.
2022.
Food Microbiology,
108:104095, 14 p.
The mosquito microbiome includes habitat-specific but rare symbionts.
Schrieke Hans, Maignien Loïs, Constancias Florentin, Trigodet Florian, Chakloute Sarah, Rakotoarivony Ignace, Marie Albane, L'Ambert Grégory, Makoundou Patrick, Pagès Nonito, Eren A. Murat, Weill Mylène, Sicard Mathieu, Reveillaud Julie.
2022.
Computational and Structural Biotechnology Journal,
20 : 410-420.
Prévisualisation |
Microbiome status of cider-apples, from orchard to processing, with a special focus on Penicillium expansum occurrence and patulin contamination.
Al Riachy Reem, Strub Caroline, Durand Noël, Guibert Benjamin, Guichard Hugues, Constancias Florentin, Chochois Vincent, Lopez-Lauri Félicie, Fontana Angélique, Schorr-Galindo Sabine.
2021.
Journal of Fungi,
7 (4), n.spéc. Fungal Biodiversity and Ecology:244, 21 p.
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Prévisualisation |
Biocontrol of fusariotoxins: Strategy of BCA development from a rationalized screening to deciphering mecanisms of action.
Strub Caroline, Colas De La Noue Alexandre, Fontana Angélique, Pellan Lucile, Campos Ixchel, Cociancich Stéphane, Royer Monique, Morel Jean-Benoit, Constancias Florentin, Durand Noel, Galindo Sabine.
2019.
. Université de Montpellier
. Montpellier : Université de Montpellier, Résumé, 42-43.
MicrobiOccitanie 2019. 2, Montpellier, France, 18 Février 2019/20 Février 2019.
Prévisualisation |
Liste générée le Sat Nov 23 01:43:19 2024 CET.