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Article de revue

Impact of ripening on the physical properties of mango purees and application of simultaneous rheometry and in situ FTIR spectroscopy for rapid identification of biochemical and rheological changes. Labaky Paola, Dahdouh Layal, Ricci Julien, Wisniewski Christelle, Pallet Dominique, Louka Nicolas, Grosmaire Lidwine. 2021. Journal of Food Engineering, 300:110507, 9 p.
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Innovative non-destructive sorting technique for juicy stone fruits: textural properties of fresh mangos and purees. Labaky Paola, Grosmaire Lidwine, Ricci Julien, Wisniewski Christelle, Louka Nicolas, Dahdouh Layal. 2020. Food and Bioproducts Processing, 123 : 188-198.
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Communication par affiche

Innovative selection strategy of fresh mangos: Up-grading mangos through puree making. Labaky Paola, Grosmaire Lidwine, Ricci Julien, Louka Nicolas, Wisniewski Christelle, Dahdouh Layal. 2019. In : Sustainable food systems - Performing by connecting. EFFoST. Rotterdam : EFFoST, 1 p. EFFoST International Conference 2019. 33, Rotterdam, Pays-Bas, 12 Novembre 2019/14 Novembre 2019.
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Thèse

Étude de nouveaux marqueurs de qualité de la mangue fraîche et d'un procédé innovant de texturation (IVDV) pour l'optimisation de la qualité des purées et des mangues séchées. Labaky Paola. 2021. Montpellier : Université de Montpellier, 217 p. Thèse de doctorat : Biochimie et physico-chimie alimentaire : Université de Montpellier
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Liste générée le Wed Aug 14 03:20:52 2024 CEST.