Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Auteur Cirad
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Type de document
|
Année de publication
|
Aucun
Aller à
2024
|
2023
Nombre de documents :
5
.
2024
Assessment of the nutritional profiles and potentially toxic elements of wild and farmed freshwater fish in Cambodia.
Thanh Channmuny, Mith Hasika, Peng Chanthol, Servent Adrien, Poss Charlie, Laillou Arnaud, Phal Sophanith, Avallone Sylvie. 2024.
Journal of Food Composition and Analysis
,
133
:106357, 9 p.
https://doi.org/10.1016/j.jfca.2024.106357
Prévisualisation
Modulation of growth and mycotoxigenic potential of pineapple fruitlet core rot pathogens during in vitro interactions.
Vignassa Manon, Soria Christian, Durand Noël, Poss Charlie, Meile Jean-Christophe, Chillet Marc, Schorr-Galindo Sabine. 2024.
Toxins
,
16
(8), 17 p.
https://doi.org/10.3390/toxins16080344
Prévisualisation
2023
Effect of the improvement of microbiological and toxicological qualities regarding ochratoxin A producing fungi using of lactic acid bacteria strains on the sensorial quality of derived beverage.
Beugre Guézéré Corinne, Kadjo Adobi Christian, Yao Konan Mathurin, Koné Koumba Maî, Piro-Metayer Isabelle, Poss Charlie, Durand Noël, Fontana Angélique, Guehi Tagro Simplice. 2023. In : Current perspectives in agriculture and food science. Vol. 5. Chen Chin Chang (ed.)
. Londres : B P International
, 40-60. ISBN 978-81-19491-74-2
https://doi.org/10.9734/bpi/cpafs/v5/6178C
Occurrence of mycotoxins and microbial communities in artisanal infant flours marketed in Côte d'Ivoire.
N'zi Fabienne Anne-Julie A., Kouakou-Kouamé Clémentine Amenan, N'Guessan Florent Kouadio, Poss Charlie, Teyssier Corinne, Durand Noël, Montet Didier. 2023.
World Journal of Microbiology and Biotechnology
,
39
:128, 16 p.
https://doi.org/10.1007/s11274-023-03577-5
Sensory quality of coffee beverrage produced thereof linked to the inhibition of molds growth and ochratoxin a removal from coffee cherries using lactobacillus plantarum strains.
Beugre Guézéré Corinne, Kadjo Adobi Christian, Yao Konan Mathurin, Koné Koumba Maî, Piro-Metayer Isabelle, Poss Charlie, Durand Noël, Fontana Angélique, Guehi Tagro Simplice. 2023.
Current Journal of Applied Science and Technology
,
42
(13) : 10-20.
https://doi.org/10.9734/CJAST/2023/v42i134112
Prévisualisation
Liste générée le
Sat Nov 23 02:50:42 2024 CET
.