Parcourir par Auteur Cirad
Nombre de documents : 2.
Article de revue
Physical properties and oxidative stability of mayonnaises fortified with natural deep eutectic solvent, either alone or enriched with pigmented rice bran.
Siripattanakulkajorn Chatchai, Sombutsuwan Piraporn, Villeneuve Pierre, Barea Bruno, Domingo Romain, Lebrun Marc, Aryusuk Kornkanok, Durand Erwann.
2025.
Food Chemistry,
463:141124, 12 p.
Prévisualisation |
Communication sans actes
Could NaDES (Natural Deep Eutectic Solvents) potentially contribute to enhancing the oxidative stability of food?
Durand Erwann, Baréa Bruno, Siripattanakulkajorn Chatchai, Sombutsuwan Piraporn, Aryusuk Kornkanok, Villeneuve Pierre.
2024.
. Euro Fed Lipid
. Frankfurt am Main : Euro Fed Lipid, Résumé, 1 p.
International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants. 5, Bologna, Italie, 8 Juillet 2024/10 Juillet 2024.
Liste générée le Sat Nov 23 02:29:03 2024 CET.