Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Parcourir par Auteur Cirad
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Type de document
|
Année de publication
|
Aucun
Nombre de documents :
4
.
Processed
Z. Mauritiana
Lamk in the formula of high nutritional value cake.
Zozio Suzie, Servent Adrien, Hiol Abel, Mbéguié-A-Mbéguié Didier, Cosmidis Line, Lucien Jean Matus, Pallet Dominique. 2015.
Journal of Food Processing and Technology
,
6
(5)
https://doi.org/10.4172/2157-7110.1000444
Prévisualisation
Changes in antioxidant activity during the ripening of jujube (
Ziziphus mauritiana
Lamk).
Zozio Suzie, Servent Adrien, Cazal Guillaume, Mbéguié-A-Mbéguié Didier, Ravion Sylvie, Pallet Dominique, Hiol Abel. 2014.
Food Chemistry
,
150
: 448-456.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.11.022
Physicochemical and biochemical characterization of ripening injujube (
Ziziphus mauritiana
Lamk) fruits from two accessions grown in Guadeloupe.
Zozio Suzie, Servent Adrien, Hubert Olivier, Hiol Abel, Pallet Dominique, Mbéguié-A-Mbéguié Didier. 2014.
Scientia Horticulturae
,
175
: 290-297.
https://doi.org/10.1016/j.scienta.2014.06.014
Evaluation of anthocyanin stability during storage of a coloured drink made from extracts of the Andean blacberry (
Rubus glaucus Benth.
), açai (
Euterpe oleracea
Mart.) and black carrot (
Daucus carota
L.).
Zozio Suzie, Pallet Dominique, Dornier Manuel. 2011.
Fruits
,
66
(3) : 203-215.
https://doi.org/10.1051/fruits/2011030
Prévisualisation
Liste générée le
Sat Nov 23 02:10:44 2024 CET
.