Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour : "Huile de noix"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Année de publication
|
Type de document
|
Aucun
Nombre de documents :
3
.
Improving the triphenylphosphine/triphenylphosphine oxide (TPP/TPPO)-basedmethod for the absolute and accurate quantification by FTIR-ATR of hydroperoxides in oils or lipid extracts.
Wind Juliette, Villeneuve Pierre, Taty Mignon Prince Exaucé, Figueroa-Espinoza Maria-Cruz, Barea Bruno, Pradelles Rémi, Durand Erwann. 2024.
European Journal of Lipid Science and Technology
, 12 p.
https://doi.org/10.1002/ejlt.202400030
Prévisualisation
Stability to oxidation and interfacial behavior at the air/water interface of minimally-processed versus processed walnut oil-bodies.
Kergomard Jeanne, Paboeuf Gilles, Barouh Nathalie, Villeneuve Pierre, Schafer Olivier, Wooster Tim J., Bourlieu Claire, Vié Véronique. 2021.
Food Chemistry
,
360
:129880, 11 p.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129880
Antioxidant effect of soy lecithins on vegetable oil stability and their synergism with tocopherols.
Judde Armelle, Villeneuve Pierre, Rossignol-Castera Anne, Le Guillou Anne. 2003.
Journal of the American Oil Chemists' Society
,
80
(12) : 1209-1215.
https://doi.org/10.1007/s11746-003-0844-4
Liste générée le
Mon Nov 18 04:25:06 2024 CET
.