Nombre de documents : 4.
Communication avec actes
Soluble sugars, enzymatic activities and gene expression during development of coffee fruits submitted to shade condition.
Marraccini Pierre, Geromel Clara, Ferreira Lucia Pires, Perreira Luiz Filipe Protasio, Leroy Thierry, Pot David, Davrieux Fabrice, Ribeyre Fabienne, Guyot Bernard, Scholz Maria Brigida dos Santos, Androcioli Filho Armando, Vieira Luiz Gonzaga Esteves, Mazzafera Paulo.
2007.
In : 21st International Conference on Coffee Science, Montpellier (France), 11th - 15th September 2006 = 21ème Colloque scientifique international sur le café ; 21. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 21e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC
. Montpellier : ASIC, 673-678.
ISBN 2-900212-20-0 Colloque Scientifique International sur le Café. 21, Montpellier, France, 11 Septembre 2006/15 Septembre 2006.
Sucrose metabolism during fruit development of Coffea racemosa.
Marraccini Pierre, Geromel Clara, Ferreira Lucia Pires, Perreira Luiz Filipe Protasio, Vieira Luiz Gonzaga Esteves, Leroy Thierry, Pot David, Mazzafera Paulo.
2007.
In : 21st International Conference on Coffee Science, Montpellier (France), 11th - 15th September 2006 = 21ème Colloque scientifique international sur le café ; 21. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 21e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC
. Montpellier : ASIC, 710-713.
ISBN 2-900212-20-0 Colloque Scientifique International sur le Café. 21, Montpellier, France, 11 Septembre 2006/15 Septembre 2006.
Sugar metabolism during coffee fruit development.
Geromel Clara, Ferreira Lucia Pires, Cavalari Aline Andréia, Perreira Luiz Filipe Protasio, Vieira Luiz Gonzaga Esteves, Leroy Thierry, Mazzafera Paulo, Marraccini Pierre.
2005.
In : 20th International Conference on Coffee Science, 11-15 October 2004, Bangalore, India = 20ème Colloque Scientifique International sur le Café ; 20. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 20e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC
. Paris : ASIC, 651-655.
ISBN 2-900212-19-7 Colloque Scientifique International sur le Café. 20, Bangalore, Inde, 11 Octobre 2004/15 Octobre 2004.
Mémoire
Prévisualisation |
Liste générée le Mon Dec 16 05:02:51 2024 CET.