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Résultats pour Auteur : "Adiko, Cho Evelyne Judicaël R."

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Standard operating procedure for instrumental textural characterization of fried plantain (Aloco). Kouassi Hermann Antonin, Yapi Eric, Beugre Tatiana Anne-Marie, Gnahe Hermann Dekpaho, Diby N'Nan Affoué Sylvie, Adiko Cho Evelyne Judicaël R., Deffan Prudence Kahndo, N’Goran Haddad Patricia, Ayetigbo Oluwatoyin, Ebah Djedji Catherine, Mbéguié-A-Mbéguié Didier. 2024. Abidjan : RTB Breeding Project-CIRAD, 16 p.
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Sensory Evaluation of Fried Plantain (Aloco). Biophysical Characterization of Quality Traits, WP2. Kouassi Hermann Antonin, Beugre Tatiana Anne-Marie, Yapi Eric, N’Goran Haddad Patricia, Deffan Prudence Kahndo, Diby N'Nan Affoué Sylvie, Adiko Cho Evelyne Judicaël R., Forestier-Chiron Nelly, Bugaud Christophe, Ebah Djedji Catherine, Mbéguié-A-Mbéguié Didier. 2023. Abidjan : RTBfoods Project-CIRAD, 20 p.
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