Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour Auteur : "
Coffi Nago, Mathurin
"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Type de document
|
Année de publication
|
Aucun
Nombre de documents :
3
.
Article de revue
Effect of processing conditions on cyanide content and colour of cassava flours from West Africa.
Hongbete Franck, Mestres Christian, Akissoé Noël H., Coffi Nago Mathurin. 2009.
African Journal of Food Science
,
3
(1) : 1-6.
http://www.academicjournals.org/AJFS/abstracts/abstracts/abstracts2009/Jan/Hongb%C3%A9t%C3%A9%20et%20al.htm
Prévisualisation
The quality of boiled cassava roots: instrumental characterization and relationship with physicochemical properties and sensorial properties.
Padonou Segla Wilfrid, Mestres Christian, Coffi Nago Mathurin. 2005.
Food Chemistry
,
89
(2) : 261-270.
https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.02.033
Characterization of the Beninese traditional ogi, a fermented maize slurry : physicochemical and microbiological aspects.
Coffi Nago Mathurin, Hounhouigan Joseph D., Akissoé Noël H., Zanou E., Mestres Christian. 1998.
International Journal of Food Science and Technology
,
33
: 307-315.
https://doi.org/10.1046/j.1365-2621.1998.00169.x
Liste générée le
Thu Apr 25 02:52:34 2024 CEST
.