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Résultats pour Auteur : "Condur, Ana"

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Article de revue

Determination of fruit origin by using 26S rDNA fingerprinting of yeast communities by PCR-DGGE: Preliminary application to Physalis fruits from Egypt. El Sheikha Aly, Condur Ana, Metayer Isabelle, Le Nguyen Doan Duy, Loiseau Gérard, Montet Didier. 2009. Yeast, 26 (10) : 567-573.
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Communication par affiche

Analyse de la diversité des populations microbiennes des aliments. El Sheikha Aly, Condur Ana, Le Nguyen Doan Duy, Loiseau Gérard, Montet Didier. 2008. In : Journées de l'UMR Qualisud, 19-20 juin 2008, Montpellier, France. s.l. : s.n., 1 p. Journées de l'UMR Qualisud, Montpellier, France, 19 Juin 2008/20 Juin 2008.
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Application of PCR - DGGE in determining food origin : Case studies of pangasius fish from Viet Nam and Shea tree from Sub Saharian Africa. Montet Didier, Le Nguyen Doan Duy, El Sheikha Aly, Condur Ana, Loiseau Gérard. 2008. In : International Conference "Increasing Trust in Rapid Analysis for Food Quality and Safety", 8-10 October 2008, Rome, Italy. s.l. : s.n., 1 p. International Conference "Increasing Trust in Rapid Analysis for Food Quality and Safety", Rome, Italie, 8 Octobre 2008/10 Octobre 2008.
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Communication sans actes

Utilisation de la PCR-DGGE dans la détermination d'origine : exemples d'applications sur les fruits et les poissons. Montet Didier, Le Nguyen Doan Duy, El Sheikha Aly, Condur Ana, Metayer Isabelle, Loiseau Gérard. 2009. In : La lutte contre la fraude : les nouveaux défis biotechnologiques : Biotrace 2009, Montpellier 2-3 février 2009. s.l. : s.n., Résumé, 1 p. Biotrace 2009, Montpellier, France, 2 Février 2009/3 Février 2009.
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Application of PCR-DGGE in determining food origin : cases studies of fish and fruits. Montet Didier, Le Nguyen Doan Duy, El Sheikha Aly, Condur Ana, Metayer Isabelle, Loiseau Gérard. 2008. In : Greening the food chain, 3 and 4. Includes papers from the workshops : 3. Traceability: Tracking and tracing in the food chain 4. Supplying sustainable and innovative food and drink solutions. Eds by Richard Glass, Wayne Martindale. Wellesbourne : AAB, 11-22. (Aspects of applied biology, 87) Workshop on Traceability : Tacking and Tracing in the Food Chain. 3, York, Royaume-Uni, 15 Novembre 2008.
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