Agritrop
Accueil
Aide
Liens utiles
Recherche avancée
Auteurs CIRAD
Parcourir
par champ stratégique Cirad
par thème Agris
par année
par auteur
par affiliation d'auteur
Déposer
Se connecter
Résultats pour Auteur : "
Courtois, Francis
"
Format d'export
ASCII Citation
Atom
CSV
Dublin Core
EndNote
EndNote-Indicateurs (agents Cirad)
HTML Citation
Object IDs
Zotero - Reference Manager (RIS)
RSS 1.0
RSS 2.0
Grouper par :
Type de document
|
Année de publication
|
Aucun
Nombre de documents :
4
.
Article de revue
Experimental study and modelling of a filtration–consolidation step: Towards the development of a design tool for cassava dewatering.
Van Der Werf Léa, Chiadò Rana Alisia, Chapuis Arnaud, Delpech Charlotte, Wisniewski Christelle, Courtois Francis. 2023.
Journal of Food Engineering
,
342
:111338, 12 p.
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2022.111338
A generic drying model for cassava products.
Van Der Werf Léa, Cavalera Simone, Delpech Charlotte, Chapuis Arnaud, Courtois Francis. 2023.
Drying Technology
,
41
(15) : 2487-2500.
https://doi.org/10.1080/07373937.2023.2255391
A global sorption equation for raw and processed cassava based on a review and compilation of sorption properties.
Van Der Werf Léa, Chapuis Arnaud, Courtois Francis. 2022.
Drying Technology
,
40
(16) : 3661-3674.
https://doi.org/10.1080/07373937.2022.2076238
Drying model for small tumbled beef pieces (
biltong
) at ambient and mild air temperatures.
Arnaud Elodie, Collignan Antoine, Courtois Francis. 2021.
Journal of Food Process Engineering
,
44
(12):e13912, 11 p.
https://doi.org/10.1111/jfpe.13912
Liste générée le
Thu Oct 2 02:47:02 2025 CEST
.