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Résultats pour Auteur : "Fernandez, D."

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Biotechnological applications for the improvement of coffee (Coffea arabica L.). Etienne Hervé, Anthony François, Dussert Stéphane, Fernandez D., Lashermes Philippe, Bertrand Benoît. 2002. In Vitro Cellular and Developmental Biology. Plant, 38 (2) : 129-138.
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Molecular physiology and genetics of coffee resistance to parasites. Fernandez D., Noir S., Agostini Catherine, Bon M.C., Combes Marie-Christine, Silva M.C., Guerra-Guimarães Leonor, Anthony François, Bertrand Benoît, Lashermes Philippe. 2001. In : Dix-neuvième colloque scientifique international sur le café. Actes = 19th International scientific colloquium on coffee. Proceedings ; 19. Internationales wissenschaftliches Kolloquium über Kaffee ; 19° Coloquio cientifico internacional sobre el cafe. ASIC. Paris : ASIC, 1 Cd-Rom ISBN 2-900212-18-9 Colloque scientifique international sur le café. 19, Trieste, Italie, 14 Mai 2001/18 Mai 2001.

Reproduction and population structure in phytopathogenic fungi. Brygoo Yves, Caffier Valérie, Carlier Jean, Fabre Jean-Vincent, Fernandez D., Giraud Tatiana, Mourichon Xavier, Neema Claire, Nottéghem Jean-Loup, Pope C., Tharreau Didier, Lebrun M.C.. 1998. In : Molecular variability of fungal pathogens = [Variabilité moléculaire des champignons pathogènes]. Bridge P. (ed.), Couteaudier Y. (ed.), Clarkson J. (ed.). Wallingford : CAB International, 133-148. Molecular variability of fungal pathogens, Evian, France, Août 1997.

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