Nombre de documents : 3.
Communication avec actes
Study of the interspecific inhibitioncompetition phenomena in between ochratoxinogenic strains present on coffee beans : J-67.
Durand Noël, Montet Didier, Fontana Angélique, Metayer Isabelle, Meile Jean-Christophe, Galindo-Schorr Sabine.
2013.
In : Book of abstracts of the 6th International Symposium on Recent advances in food analysis, Prague, Czech Republic, November 5-8, 2013. Institute of Chemical Technology ; RIKILT-Wageningen University
. Prague : Jana Pulkrabová, Résumé, 360.
ISBN 978-80-7080-861-0 International symposium on recent advances in food analysis. 6, Prague, République tchèque, 5 Novembre 2013/8 Novembre 2013.
Influence of coffee processing, water activity, temperature and pH on mould growth and ochratoxin A production in coffee.
Suarez Quiroz Mirna Leonor, Gonzalez Rios Oscar, Barel Michel, Guyot Bernard, Galindo-Schorr Sabine, Guiraud Joseph-Pierre.
2005.
In : 20th International Conference on Coffee Science, 11-15 October 2004, Bangalore, India = 20ème Colloque Scientifique International sur le Café ; 20. Internationales Wissenshaftliches Kolloquium über Kaffee ; 20e Coloquio Cientifico Internacional sobre el Café. ASIC
. Paris : ASIC, 477-480.
ISBN 2-900212-19-7 Colloque Scientifique International sur le Café. 20, Bangalore, Inde, 11 Octobre 2004/15 Octobre 2004.
Communication sans actes
Diferenciación y semi-cuantificación de A. westerdijkiae y A.ochraceus con PCR-DGGE.
Durand Noël, Meile Jean-Christophe, Fontana Angélique, Galindo-Schorr Sabine, Montet Didier.
2013.
In : Ve Congreso Venezolano de ciencia y tecnología de Alimentos, 29-31 mai 2013, Caracas, Venezuela
. Caracas : ICTA, Résumé, 1 p.
Congreso Venezolano de ciencia y tecnología de Alimentos. 5, Caracas, Venezuela, 29 Mai 2013/31 Mai 2013.
Liste générée le Thu Dec 26 03:27:28 2024 CET.